Ieskau piloto-bandytojo!
Forumo taisyklės
<< Adm.Kontaktai ir greitosios žinutės>>
<< Adm.Kontaktai ir greitosios žinutės>>
-
Ieskau piloto-bandytojo!
Sveiki,
Kaip teigia temos pavadinimas - ieskau zmogaus galincio ir norincio isbandyti mano sukurta, naujo tipo akseleratoriaus rankena. Ieskau todel, kad pats negaliu objektyviai ir nesaliskai vertinti kiek ideja yra gera ir noretusi duoti zmogui su gerokai daugiau patirties, nei pats turiu.
Techniniai reikalavimai yra trys: WG8 karbiuratorius, rankena laikoma kaireje rankoje ir motoras be elektrinio starterio.
Jei kazkas susidomes, duosiu daugiau informacijos.
Kaip teigia temos pavadinimas - ieskau zmogaus galincio ir norincio isbandyti mano sukurta, naujo tipo akseleratoriaus rankena. Ieskau todel, kad pats negaliu objektyviai ir nesaliskai vertinti kiek ideja yra gera ir noretusi duoti zmogui su gerokai daugiau patirties, nei pats turiu.
Techniniai reikalavimai yra trys: WG8 karbiuratorius, rankena laikoma kaireje rankoje ir motoras be elektrinio starterio.
Jei kazkas susidomes, duosiu daugiau informacijos.
- Raimucka
- MadPilots™
- Susisiekti:
Re: Ieskau piloto-bandytojo!
bent rankenos foto įmesk
http://www.MadPilots.lt
Jei nužudysi visus mano demonus, mano angelai numirs taip pat..
Jei nužudysi visus mano demonus, mano angelai numirs taip pat..
-
Foto i viesa erdve deti nenoriu, nes yra labai nesunku nuknisti ideja. Vakare atsiusiu asmenine zinute su foto, jei tikrai domina.Raimucka rašė:bent rankenos foto įmesk
- LY2EK
- MadPilots™
- Susisiekti:
Jei kažkas norės, nuknis tą idėją ankščiau ar vėliau.
Ernestas K.
+370 601 24619
+370 601 24619
- TomASAlytus
Patentuosi?
-
Tiek to, viena foto ikelt galiu, gal rimciau atrodys viskas.
https://i.imgur.com/LhJDSbP.jpg
cia trecia prototipo versija. Jei pasiteisins viskas, gal ir patentuosiu.
https://i.imgur.com/LhJDSbP.jpg
cia trecia prototipo versija. Jei pasiteisins viskas, gal ir patentuosiu.
- Vilmantas
- PUGA
Žiemą su šita rankena "ragai", rankos ir taip šala, o dar žalvaris... slėpt metalą reikia.
-
Ziema yra pirstines. Jau isbandyta su pirstinem, judesiu nevarzo. Cia taip pat yra prototipas tik, zalvari naudojau todel, kad turejau. Plastikas su su stiklo pluostu butu tikrai geriau.Vilmantas rašė:Žiemą su šita rankena "ragai", rankos ir taip šala, o dar žalvaris... slėpt metalą reikia.
-
Mesk i siukslina ta nesamone!!
Vieno pirsto gazavimas tai nesamone. Ypac su pirstinem ziema. Paskraidysi pora valandu ir pats suprasi.
Uz tai kad galvoji ir konstruoji pagarba
Vieno pirsto gazavimas tai nesamone. Ypac su pirstinem ziema. Paskraidysi pora valandu ir pats suprasi.
-
Ruslikai, nepritarsiu cia. Nesamone yra tada, kai pirstui pasipriesinimas yra didelis, ir jis pavargsta. Cia pasipriesinimas yra labai silpnas, nepalyginsi jo su paprasta rankena - jo beveik nesijaucia, taigi pirsto neturetu vargint. Ranku pozicija kaip tik labai naturali gaunasi, nes abu vairus gali laikyti pilna ranka ir t.t. I technines detales ir privalumus nenoriu lyst, bet todel ir ieskau zmogaus norincio isbandyt - jei bus nesamone - valio. Bet pabandyti verta. Gal noretum?Ruslanas rašė:Mesk i siukslina ta nesamone!!
Atsimink, kad dauguma zmoniu skraido ne ziema ir ne tik saltuose krastuose. Cia yra prototipas ir tokios smulkmenos yra issprendziamos.
priedo yra keletas gana populiaru dizainu su vieno pirsto gazavimu https://www.google.lt/search?q=chameleo ... 8&bih=1020
Jei tai butu visiska nesamone netureciau vieno labai rimto gamintojo susidomejusio